Előfizetői tartalom

Koronavírus: megérkeztek a péntek reggeli magyar adatok, túl vagyunk a 4. hullám csúcsán?

Portfolio
Magyarországon 10 143 új koronavírus fertőzöttet igazoltak, ezzel a járvány kezdete óta összesen 1 134 869 főre nőtt a beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt 191 beteg, így az elhunytak száma 35 122 főre emelkedett, írja a koronavirus.gov.hu. A fertőzöttek számának alakulása arra utal, hogy a járvány 4. hulláma tetőzik, a kérdés most az, hogy meddig marad fent a magas esetszám.

Egy nap alatt több mint 10 ezer új fertőzöttet regisztráltak, ami továbbra is magas szám, azonban érdemben elmarad az egy héttel ezelőtti, közel 12 ezer főtől. Ennek hatására csökkenésnek indult az új fertőzöttek 7 napos mozgóátlaga, ami immár 9 400 főnél tart. Mindeközben az elvégzett tesztek 23,5%-a lett pozitív, a 7 napos mozgóátlag pedig 25% környékén stabilizálódni...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés