Előfizetői tartalom

Szuperhősös kalandpálya - Így tanulják meg a gyerekek, hogy mi a baj a klímaváltozással

Portfolio
Ezen a héten redezik meg a Planet Budapest 2021-et, ahol a vállalatok fenntarthatósági megoldásainak kiállítása mellett, közönség-, és ifjúsági élményprogram várja a látogatókat. Végigmentünk mi is a "fenntarthatósági kalandpályán", amit az elmúlt napokban iskolás csoportok teljesítettek és fognak teljesíteni, és aminek a célja, hogy a fiatalok megismerjék a klímaváltozás súlyosságát, és a jelenkor fogyasztási szokásainak a hosszú távú következményeit.

A Planet Budapest 2021 Fenntarthatósági Expó és Világtalálkozó három különböző látogatói programot foglal magába, egyrészt a vállalati megoldások kiállítóterét, másrészt egy fenntarthatósági ismeretterjesztő kiállítást, harmadrészt pedig a legfiatalabbaknak egy interaktív kalandpályát. A Heroes of the Future névre keresztelt programot olyan felső tagozatos és középiskola...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés