Előfizetői tartalom

A globális konténerhiányra is megoldás lehet egy magyar cég fejlesztése

Portfolio
December 5-ig tart a Planet Budapest 2021 Fenntarthatósági Expó és Világtalálkozó. A rendezvényen számos magyar vállalat is kiállít, most közülük mutatunk be néhányat, a zöld és fenntartható szállítás és közlekedés világából. Van köztük olyan cég, ami a globális konténerhiányra nyújt érdemi megoldást, és vannak, akik a városi közlekedést újítják meg.

Megoldás lehet a konténerhiányra is A száz százalékban magyar tulajdonú Continest Technologies Zrt. 2017 óta fejleszt és gyárt összecsukható konténereket. A vállalat augusztusban indította el székesfehérvári gyárát, amelyben azóta is folyamatos a gyártás. A Continest innovatív megoldásokkal előállva egy olyan moduláris, összecsukható konténert fejlesztett ki, mely könnyű...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés