Előfizetői tartalom

Magyar megoldással tisztulhatnak meg egy afrikai ország vizei

Portfolio
Számos magyar, valamint a V4-ek többi országából érkező vállalat állított ki a december 5-ig tartó Planet Budapest 2021 Fenntarthatósági Expó és Világtalálkozón. A kiállítók mindegyike olyan technológiákkal, szolgáltatásokkal, megoldásokkal foglalkozik, amelyek az adott iparágon belül a kisebb környezetterhelési cél elérését segítik. Ezekből mutatunk be néhányat, a fenntartható közlekedés, energia és vízkezelés területeiről. Van közöttük olyan cég, amely afrikai városokban végez szennyvíztisztítási szolgáltatást.

Magyar mérnöki megoldás segít kezelni az afrikai vízproblémákat Csapadékvíz, ipari, valamint kommunális szennyvízkezeléssel, csurgalékvíz-tisztítással, ivóvíztisztítással, környezeti kármentesítéssel foglalkozik a 100%-ban magyar tulajdonú Pureco Kft., amely leányvállalataival fejleszt, gyárt és értékesít vízgazdálkodási megoldásokat és termékeket több, mint...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái