Előfizetői tartalom

Ne várd a Mikulást: ajándék helyett idén kegyetlen árrobbanást hoz a zsákjában

Portfolio
Ma este jön a Mikulás, de idén szinte biztosan korbácsot hoz mindenkinek: rég nem látott áremelkedéssel nézünk ugyanis szembe. A héten közli a KSH a magyar inflációt, az októberi 6,5% után novemberben vélhetően tovább gyorsult az áremelkedés idehaza. Nemcsak a magyarok számára rejteget kellemetlenségeket a Mikulás zacskója: a cseh, az amerikai, a kínai inflációt is a héten teszik közzé, egyik sem lesz alacsony. Ezen kívül is lesznek fontos események a héten, nem fogunk unatkozni.

Hétfőn idehaza várunk fontos adatközlést, és külföldön is csak a német gyáripari megrendelések októberi alakulását közlik a fontosabb adatok közül. Természetesen fontos elmondani, hogy a hét első napja több váratlan eseményt is hozhat: a befektetők a hétfői piacnyitáskor kereskedik le a hétvégi híreket, emellett ömlesztett járványadatokat is kapunk a hétvégéről...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés