Előfizetői tartalom

A Használtautó.hu-nál és a Jófogásnál nyomoz a GVH: az autókereskedőkhöz fordulnak

Portfolio
A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) vizsgálatot folytat a Használtautó.hu és a Jófogás oldalak üzemeltetőjével szemben, mert az autókereskedők számára kialakított kedvezményrendszere és szolgáltatásai alkalmasak lehetnek a versenytársak kiszorítására - olvasható a GVH közleményében. A versenyhatóság a napokban jelentős számú gépjármű-kereskedőt keres meg, hogy felmérhesse a kedvezményrendszerrel kapcsolatos tapasztalatokat.

A nemzeti versenyhatóság versenyfelügyeleti eljárást folytat a hazai gépjármű-hirdetési piac egyik legjelentősebb szereplőjével, a Használtautó.hu és a Jófogás weboldalakat üzemeltető Adevinta Classified Media Hungary Kft.-vel szemben, gazdasági erőfölénnyel való visszaélés tilalmának feltételezett megsértése miatt. A cég ugyanis a gépjármű-kereskedők felé olyan...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés