Előfizetői tartalom

Sorra dőlnek ki a focisták – Az omikron miatt fel kell függeszteni az angol bajnokságot?

Portfolio
A december általában a csúcsszezon a brit futballban, hiszen a Premier League futballistái karácsonykor sem pihennek. Az utóbbi napok azonban nem az eredményekről, hanem az elmaradt meccsekről szóltak, ugyanis korábban sosem látott számú pozitív koronavírus-tesztet produkáltak a játékosok. Néhányan már a bajnokság felfüggesztéséről beszélnek miután egyre több csapatnál üti fel fejét a vírus.

Az Egyesült Királyság már az omikron variáns terjedése ellen küzd, sorra döntenek új rekordot a napi esetszámok. A becslések szerint az év végéig akár egymillió ember is megfertőződhet a vírussal, a helyzetet azzal próbálják tompítani, hogy felgyorsítják az oltási kampányt miután több kutatás is bizonyította, hogy a harmadik megerősítő oltás jelentősen csökkenti...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés