Előfizetői tartalom

"A betegek várnak ránk" - Karikó Katalin átvette a Bolyai-díjat

Portfolio
Karikó Katalin kutatóbiológus kapta az idei Bolyai-díjat, a magyar tudományos élet egyik legmagasabb rangú elismerését tudományos pályafutása során elért eredményeiért. Az elismerést a korábbi évekhez hasonlóan az idén is ünnepélyes keretek között adta át a Magyar Tudományos Akadémia épületében Áder János köztársasági elnök december 17-én. A díj főtámogatója az idei évben a Mol.

Az októberi bejelentésnek megfelelően Karikó Katalin kutatóbiológus kapta az idei Bolyai-díjat, amely a magyar tudományos élet egyik legfontosabb, tudományos diszciplínákon átívelő elismerése. A díjat ünnepélyes körülmények között, a köztársasági elnök, a Bolyai Díj Alapítvány vezetői, valamint a korábbi években Bolyai-díjjal kitüntetett tudósok jelenlétében adták...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés