Előfizetői tartalom

Jelentős autóipari fejlesztéseket visz Veszprémbe a Continental

Portfolio
Sven Tschelzek közel két évtizede dolgozik a Continentalnál, idén ősztől pedig a német technológiai vállalat veszprémi lokációjának járműbiztonsági és menetdinamikai területének fejlesztési vezetője. Célja, hogy új fejlesztési lehetőségeket hozzon Veszprémbe, illetve kollégáival hozzájárulhasson az önvezető járművek fejlesztéséhez és a jövő fékrendszereinek létrehozásához. Külföldi tapasztalatairól, a hazai szakemberekben rejlő lehetőségekről, a balesetmentes közlekedés víziójáról, az önvezetésről és fenntarthatóságról mesélt a K+F vezető.

A cikk megjelenését a Continental támogatta. 2020 szeptemberében a Continental bejelentette, hogy Fejlesztési Központja befektet a veszprémi járműdinamikai tesztpályája rekonstrukciójába. Milyen hasznuk származott ebből a beruházásból az elmúlt évben? Milyen hatással volt ez a Continental regionális versenyképességére? A tesztpálya fejlesztésének beruházási célja...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés