ajándékok karácsonyi meglepetés
Gazdaság

A tökéletes ajándékcsomag karácsonyra!

Portfolio
Portfolio Selection 2.0 - Öt kiváló könyv akciós csomagban. A befektetés sokszínű világa az indexkövető passzív befektetéstől az értékalapú és az osztalékbefektetésen át a tradelésig. Karácsony alkalmából újabb exkluzív könyvválogatást állítottunk össze a Portfolio elemzőinek ajánlásával.

A Portfolio Online Könyvesboltjának 5 kiváló kötetét állítottuk most össze karácsonyra a befektetés iránt érdeklődőknek. Ebben mindenki - kezdő magánbefektető, nagypályás trader, tapasztalt kereskedő - megtalálja a számára ideális könyvet, sőt, akár lépcsőről lépcsőre fedezheti fel a pénz és a befektetés titkait.

  • Morgan Housel: A pénz pszichológiája - A pénzügyi tudatosság elengedhetetlen a befektetéshez. Ez a könyv segít a pénzhez fűződő kapcsolatunkat újraértékelni, és - amennyiben szükséges - új alapokra helyezni.
  • Ben Carlson: Befektetés józan ésszel - A legegyszerűbb stratégia a rendszeres befektetés indexkövető alapokba, és befektetéseid hosszú távon való megtartása. A könyv megmutatja, hogy miért ez a módszer a legcélravezetőbb a legtöbb kisbefektető számára.
  • Warren Buffett jelenti - A könyv az értékalapú befektetés jeles képviselőjének és a világ egyik legsikeresebb befektetőjének a gondolatai révén vezet be az értékalapú befektetés világába.
  • Sólyomi Dávid: Osztalékból szabadon - Szeretnél kiszámítható és egyre növekvő passzív bevételhez jutni? Ismerd meg az osztalékbefektetés módszerét, és építs generációkon átívelő vagyont egyszerű lépések sorozatában.
  • Jack Schwager: A piac varázslói - Ha kipróbálnád a tradelés kemény világát, olvasd el a legsikeresebb traderekkel készített mélyinterjúkat. Mélyvíz, csak úszóknak!

A csomag eredeti ára 24 260 forint lenne, de most 19 990 forintért lehet megkapni a Portfolio Könyvesboltjában, ide kattintva.

Címlapkép forrása: Getty Images

A cikk saját szolgáltatás népszerűsítését szolgálja.

német berlin
vakcina oltás koroavírus
apple iphone telefon
nav honlap

Kiszámoló Ez történt a héten

Az amerikai külkereskedelmi egyenleg újra tovább romlott novemberben. A havi 99 milliárd dolláros áruhiányt csak némileg...

Holdblog Értéktelenedő pénz

A pandémia évei a pénz nyomtatásának (elértéktelenedésnek) évei voltak, ez vélhetően nem újdonság, hiszen...

Holdblog Álomgyilkosok

Úgy tűnik a tőzsdei álmodozás korának egyelőre vége. 2020 tavaszától hatalmas mennyiségű frissen teremtett jegybankpénz/költségvetési...

Tematikus PR cikk
2022. április 6.
Agrárium 2022
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Infostart.hu

Privát banki tanácsadó

Privát banki tanácsadó

Elemző munkatárs

Elemző munkatárs
Díjmentes online előadás
Mire figyelj, ha kezdő befektető vagy!
Online előadás
Milyen részvényeket érdemes most venni?
német berlin