Előfizetői tartalom

Lazított a kormány az energiamegtakarítási kötelezettség szabályain – Íme, a részletek

Portfolio
A világpiaci energiaárak nagymértékű növekedésére tekintettel az almérő felszerelési kötelezettség hatályba lépésének elhalasztásával csökkenti a vállalkozások terheit a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) – emlékeztet egy minap megjelent és a Portfolio által részletesen megírt jogszabály-módosításra a MEKH hétfői közleménye.

A közlemény emlékeztet rá, hogy az energiahatékonyságról szóló 2015. évi LVII. törvény veszélyhelyzet ideje alatt történő eltérő alkalmazásáról szóló 671/2021. (XII. 2.) kormányrendelet könnyítése szerint a 2021. évi energiamegtakarítási kötelezettségek 2022. december 31-ig teljesíthetők. Ennek érdekében a MEKH 2022. március 31-ét követően is biztosítja a 2021....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés