FONTOS Nagy ígéretekkel indult, de súlyos kudarcot vallott Oroszország békemisszója – Mi lesz így a két ősellenség konfliktusából?
 
Előfizetői tartalom

Nemzetstratégiai jelentőségűnek minősítette a kormány a Digi felvásárlását

Portfolio
A kormány nemzetstratégiai jelentőségűnek minősítette a Digi 4iG általi felvásárlását, az indoklás szerint többek között Magyarország telekommunikációs ellátásbiztonságának biztosítása érdekében volt szükséges a lépés.

A tegnap megjelent Magyar Közlönyben a kormány nemzetstratégiai jelentőségűnek minősítette, a Digi 4iG általi felvásárlását. A döntést azzal indokolták, hogy a felvásárlás Magyarország telekommunikációs ellátásbiztonságának biztosítása, a  távközlési infrastruktúra megerősítése és munkahelyek versenyképesebbé tétele érdekében szükséges volt. Ez a rendelet...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés