Előfizetői tartalom

Százmilliárd dollárt loptak el az Egyesült Államok járványügyi segélyalapjából

MTI
Csaknem százmilliárd dollárt loptak el az amerikai szövetségi kormány járványügyi segélyalapjából, amelyet a koronavírus miatt gazdaságilag nehéz helyzetbe került vállalkozások és magánemberek támogatására hoztak létre - jelentette be kedden az Egyesült Államok Titkosszolgálata (USSS), amely a belbiztonsági minisztérium bűnügyek feltárásával foglalkozó rendészeti szerve.

A becslés a Titkosszolgálat, a munkaügyi minisztérium és a kisvállalkozásokat nyilvántartó hivatal adatain alapszik - mondta egy interjúban Roy Dotson, a nyomozati jogkörrel is felruházott szolgálat járványügyi csalásokkal foglalkozó részlegének koordinátora. A Titkosszolgálat az ellopott pénz becsült értékébe nem számította bele azokat az összegeket, amelyek miatt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés