Előfizetői tartalom

Kiderült, mikor vizsgálják Magyarországot 2022-ben – Hosszú idő után van okunk félni?

Portfolio
Megjelentek a hitelminősítők 2022-es naptárai, melyek alapján nem kell sokat várni Magyarország első tervezett vizsgálatára, a Fitch szakértői már januárban változtathatnak az adósbesoroláson. Persze arra kicsi az esély, hogy rögtön bármi is változna, azonban az év második felében kedvezőtlen együttállás esetén akár aggódhatunk is.

Jönnek megint a hitelminősítők Az év végéhez közeledve a három nagy hitelminősítő publikálta éves naptárát a tervezett felülvizsgálatokról. Ez korábban szokatlan volt, azonban néhány éve már bevezették azt a szabályt, mely szerint, ha nincs rendkívüli esemény, akkor csak az előre meghatározott időpontokban lehet megváltoztatni az országok minősítését. A friss...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés