Előfizetői tartalom

Megjöttek a karácsony előtti utolsó koronavírus-számok

Portfolio
Tegnap 3586 új koronavírus-fertőzöttet regisztráltak Magyarországon, a betegséggel összefüggésben 140 fő hunyt el. Mindét adat a járvány további enyhülésére utal, a negyedik hullám lecsengőben van. Ezt mutatja, hogy nagyot csökkenve 5000 fő alá került a kórházban lévők száma: 4827 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 454-en vannak lélegeztetőgépen.

Az új fertőzöttek száma harmadával kevesebb, mint egy hete, e tekintetben a járvány már több hete túljutott a csúcsán. A számok azt is mutatják, hogy egyelőre a jóval gyorsabban terjedő omikron-variáns hatása nem mutatkozik a járványhelyzeten, pedig a friss teszteredmények szerint idehaza is egyre nő az ilyen esetek aránya. A súlyos esetek száma is enyhülést mutat. Kórházban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés