Előfizetői tartalom

Sajnálják a pénzt az amerikai milliomosok karácsonykor?

Portfolio
Rekordszintű értékesítést jósolnak a karácsonyi szezonban az Egyesült Államokban a kiskereskedelmi csoportok és az iparági szakértők az ellátási lánc zavarai és az inflációs problémák ellenére - írja a CNBC, amely milliomosokra vonatkozó felméréséből kiderült egyebek mellett az is, hogy az amerikai milliomosok többsége kevesebb, mint 2500 dollárt tervez majd az idei ünnepi időszakban költeni.

A CNBC Millionaire Survey szerint az amerikai milliomosok túlnyomó többsége azt mondta, hogy a tavalyihoz hasonló összeget terveznek az idei ünnepi szezonban is költeni. Kisebb összegeket szánnak a karácsonyi időszakra A felmérés alapján 29 százalékuk 1000 és 2500 dollár közötti összeggel tervez. Tavaly 28 százalékuk büdzséje volt ebben az értékkategóriában, 2019-ben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés