Előfizetői tartalom

Januári oltási akció: Elhatárolódnak bármilyen bírság kiszabásától a háziorvosok

Portfolio
Akár ötmillió forintos egészségügyi bírságot is kaphat az a háziorvos, aki nem vállalja önként a Müller Cecília országos tisztifőorvos által a rendelési időn túl előírt, legalább egy hétvégét érintő oltómunkát a januári oltási akciónapok keretein belül. Az országos kollegiális szakmai vezető háziorvos szerint nem lehet általános szabályokat hozni - számol be erről az Infostart.

Bármilyen bírság kiszabásától messzemenőkig elhatárolódnak - mondta az Inforádiónak Békássy Szabolcs. A háziorvosok országos kollegiális szakmai vezetője szerint a háziorvosi praxisok oltási tevékenységét nem bírságok kiszabásával kellene esetlegesen ösztönözni. "A háziorvosi praxisokban eddig is jelentős oltási tevékenység folyt. A háziorvosi praxisok egyértelmű...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés