Előfizetői tartalom

Óránként bruttó 6000 forint lesz az orvosi ügyelet alapdíja

Portfolio
2022. január 1-jétől óránként bruttó 6000 forintra emelkedik az orvosok ügyeleti alapdíja, amelyen felül az ügyeleti feladatok progresszivitási szintjeire és szakmai különbözőségére tekintettel 15, 30 vagy akár 45 százalékkal magasabb kiegészítő juttatásban részesülhetnek – derült ki az Országos Kórházi Főigazgatóság közléséből.

Az ügyeleti díjakra 2022-ben közel 30 milliárd forint többletforrást biztosít a kormány – hívja fel a figyelmet az intézmény Facebook-oldalán megjelent tájékoztató. Az új ügyeleti díjazás átlátható és országosan egységes rendszert teremt. Kapcsolódó cikkünk 2021. 12. 29. Kritikus a helyzet a magyar egészségügyben, plusz pénzzel lép közbe a kormány Az egyenetlenségek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés