Előfizetői tartalom

Zacher Gábor nagyon attól tart, hogy egyre durvább járványhullámok jöhetnek

Portfolio
Zacher Gábor, toxikológus, sürgősségi főorvorvos attól tart, hogy a koronavírusnak újabb és újabb mutációi bukkannak majd fel, amelyek ki tudják cselezni az védőoltásokat, így egyre durvább járványhullámok jöhetnek. A szakértő azt is megosztotta, hogy miket tekint a 2022-es év legnagyobb szakmai kihívásainak, továbbá szeretné elérni, hogy engedélyezzék a marihuánát Magyarországon orvosi célokra.

Zacher Gábor, toxikológus, sürgősségi főorvorvos az rtl.hu-nak azt is elmondta, hogy kifejezetten fél attól, hogy egy igen rossz forgatókönyv megvalósulása esetén nem 5, hanem 50 millió halottja lehet a járványnak világszerte. Kijelentését a világban tapasztalható egyenlőtlenséggel támasztotta alá a toxikológus, aki azt is megjegyezte, hogy amíg Magyarországon 70, de más...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés