Előfizetői tartalom

Sosem vásároltak még meg ennyi éves autópálya-matricát az év végi kampányban

Portfolio
Sosem vásároltak még meg annyi éves autópálya-matricát az év végi elővásárlási kampány keretében, mint tavaly decemberben - olvaható az ITM közleményében. A Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató (NÚSZ) Zrt. adatai szerint mintegy 162 ezer darab 2022-es éves országos és megyei úthasználati jogosultság talált gazdára 2021 utolsó hónapjában.

A 2016-ban bevezetett decemberi elővásárlási lehetőség népszerűsége folyamatosan nő. Míg az induláskor még csak bő 76 ezer, két évvel később már mintegy 120 ezer, tavalyelőtt pedig valamivel több mint 142 ezer darab következő évre szóló éves vignetta kelt el. A tavaly decemberben megvásárolt majd 162 ezer darab e-matrica 14 százalékkal haladja meg a korábbi legmagasabb...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés