Előfizetői tartalom

Zacher Gábor már látja, mikor ugrik meg a fertőzöttszám Magyarországon

Portfolio
Nem tudjuk, hogy a forgalomban lévő oltások mennyire tudják majd kicselezni az omikront, de bízhatunk abban, hogy nem okoz majd olyan súlyos megbetegedést, mint a delta variáns - erről beszélt Zacher Gábor toxikológus az RTL reggeli műsorában. A szakember szerint vízkereszt után néhány nappal derül majd ki, mit okoztak az újévi összejöveteklek a járvány dinamikájában.

A szakember szerint egyelőre úgy tűnik, hogy az omikron nem okoz majd olyan súlyos megbetegedést, mint a delta variáns, mert ugyan a betegek száma jelentősen emelkedett az Egyesült Államokban, Izraelben, ahol az omikron terjed, de a súlyos betegek és a halottak száma nem emelkedett ugyanolyan arányban, mint a korábbi hullámok idején. Kapcsolódó cikkünk 2021. 12. 30. Járványelemző:...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés