Előfizetői tartalom

Olyan adatokat árultak el Magyarországon a koronavírusról, amit eddig még soha!

Portfolio
A Nemzeti Népegészségügyi Központ elárulta, hogy méréseik szerint az esetek 11%-át okozza az omikron. A népegészségügy eddig nem közölt ilyen adatot, csak arról beszéltek, hogy hány fő fertőződött meg a variánssal. Ez az első olyan adat, ami az omikron szempontjából releváns. Ugyanakkor az egyik magánlabor és a járványmodellező ennél jóval magasabbra teszik az omikron arányát. Mindazonáltal az NNK lépést tett a jó irányba, ám nemzetközileg releváns variánskövetés egyelőre továbbra sem zajlik Magyarországon.

A Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) laboratóriuma a variánsok irányába vizsgált minták alapján megállapította, hogy hazánkban az új fertőzések több mint 11%-ért az omikron mutáció a felelős. - derült ki a koronavirus.gov.hu-n megjelent ma reggeli adatokból. Tegnap este az RTL Híradóban elhangzott, hogy kérdésükre az NNK azt közölte, hogy eddig 100 omikronos esetet...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés