FONTOS Nagy ígéretekkel indult, de súlyos kudarcot vallott Oroszország békemisszója – Mi lesz így a két ősellenség konfliktusából?
 
Előfizetői tartalom

670 ezres lengyel oltásellenes szélsőjobbos oldalt törölt a Facebook, óriási a felháborodás

Portfolio
A Facebook szerdán eltávolította a lengyel nacionalista ellenzéki Konföderáció párt oldalát, ami felháborodást váltott ki a jobboldaliak és a kormány részéről, akik arra panaszkodtak, hogy az amerikai techóriás elhallgattatja a szólásszabadságot.

Az oldalnak 670 ezer követője volt, ezzel az egyik legnagyobb lengyel politikai csoportosulás közösségi média profilja volt. A Facebook felfüggesztette az oldalt, mert úgy találta, hogy az félretájékoztatott a koronavírus-járványról, és gyűlöletbeszédet is tartalmazott, közölte a Facebook anyavállalatának, a Metának a szóvivője. Hiszünk abban, hogy lehetőséget kell...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés