Előfizetői tartalom

Átalakítás a Danone-nál: a teljes hazai tevékenységét egyetlen vállalat működteti tovább

Portfolio
A Numil Kft. január 1-i hatállyal átruházta a csecsemő és klinikai tápszereket forgalmazó üzletágát a Danone Magyarország Kft.-re, így a jövőben a Danone Csoport teljes hazai tevékenységét egyetlen vállalat működteti tovább. Ez a lépés a vállalat „Elsőbbséget a helyi piacoknak” elnevezésű, a vállalat működésének átalakításáról szóló tervének következő hazai állomása - közölte a vállalat.

Tájékoztatásuk szerint az anyavállalat 2020 novemberében jelentette be a Danone strukturális és szervezeti átalakításáról szóló globális tervét. A terv középpontjában az az elképzelés áll, hogy a céget olyan módon tegyék hatékonyabbá, hogy országonként egyetlen üzleti egységgel legyenek jelen a piacon. Így a Danone összes üzletágát és termékkategóriáját egy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés