Előfizetői tartalom

Nagyhalat vásárol fel a még nagyobb hal a magyar egészségügyben - Elkelt a pécsi Da Vinci magánklinika

A hazai magánegészségügyi piac történetének legnagyobb tranzakcióját jelentette be csütörtökön a Doktor24 és az Union Biztosító, ugyanis megvásárolták a pécsi Da Vinci Magánklinikát, ami a legnagyobb vidéki szolgáltató. Ezzel a lépéssel tovább halad a várt konszolidáció útján a hazai magánegészségügyi piac, ugyanis a 6. legnagyobb magánegészségügyi szolgáltató vette meg a 8. legnagyobb piaci szereplőt.

Az ország legnagyobb magánegészségügyi szolgáltatói közé emelkedett a Doktor24, miután az óév utolsó napjaiban szerződést írt alá a legnagyobb vidéki magánegészségügyi intézmény megvásárlásáról - jelentették be a vásárló felek. A Doktor24 cégcsoport és partnere, az UNION Biztosító, közös leányvállalatukon, az Első Magánegészségügyi Hálózat (EMH) Zrt.-n...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés