Előfizetői tartalom

Súlyos áron, de az utolsó pillanatban sikerült gázkereskedőt találnia a győri távhő cégnek

Portfolio
Szombaton, azaz holnap lejárt volna az a határidő, amíg a győri távhő cég az ország biztonsági gázkészletéből jogosult gázt kapni, így az utolsó pillanatban, egy ma reggeli rendkívüli testületi ülésen döntött úgy a győri önkormányzat, hogy leszerződik egy új gázkereskedővel, mert az egyik befutott ajánlatot elfogadta – írja a Telex.

A döntésnek komoly költségvetési vonzata van, mert mintegy 3 milliárd forinttal lesz kénytelen többet fizetni a Győr-Szol Zrt., mint amennyiért az eddigi szerződése alapján vehette volna a gázt, de azt ugye a Global NRG Zrt. felmondta a Győr-Szol felé december 14-én. Amint a Portfolio-nak adott nyilatkozatban a kereskedő vezetője akkor elmondta: azért voltak kénytelenek felmondani...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés