Előfizetői tartalom

Koronavírus: Franciaországban egy hét alatt közel 10 millió embert teszteltek le

MTI
Franciaországban egy hét alatt a lakosság 15 százaléka, csaknem 10 millióan vettek részt koronavírus-szűrésen, és a kormány tovább kívánja erősíteni a tesztelési politikáját - jelentette be vasárnap Gabriel Attal kormányszóvivő a BFM hírtelevízióban. Elmondta azt is, hogy a védettségi igazolást felváltó oltási igazolás bevezetése néhány napot késhet az elhúzódó parlamenti vita miatt.

"Csaknem 10 millióan tesztelték magukat ezen a héten, és a sorok egyre hosszabbak. Meg fogjuk sokszorozni a tesztközpontokat" - mondta a kormányszóvivő. "Az oltóközpontok közelében fogjuk megnyitni a tesztközpontokat annak érdekében, hogy amikor holtidő van az oltásokban, a helyszínen lévő egészségügyi dolgozók tesztelni tudjanak" - tette hozzá.     "A gyógyszertárak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés