Előfizetői tartalom

Új le- és felhajtó, és turbó körforgalom épül az M0 autóúton

Portfolio
Egy új le- és felhajtót kell terveznie a nyertes ajánlattevőnek az M0 autóút és a Szigetszentmiklóson áthaladó 5103. számú út különszintű csomópontjának déli oldalán, emellett a Leshegy utcától déli irányban egy visszafordulást is biztosító kétsávos turbó körforgalmat is ki kell alakítani – derül ki abból az uniós közbeszerzési értesítőbe feltöltött ajánlatkérésből, amit a Magyar Építők alapján az Inforádió szúrt ki.

A Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. (NIF) által közzétett ajánlati felhívás néhány lényeges pontja: A nyertes feladata az M0 autóút 5103. jelű út különszintű csomópontjának déli oldalán az autópálya jobb pályájának a különszintű csomópont lehajtó és felhajtó ágának megvalósítása, és kapcsolatának kialakítása az 5103. jelű úttal. Az M0 autóút...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés