Előfizetői tartalom

Kiderült: pár nap múlva jönnek az oltási igazolvány új szabályai

MTI
Folytatódott a januári oltási akció, amelynek második hetében több mint 142 ezer oltást adtak be három nap alatt - közölte a Miniszterelnökség területi közigazgatásért felelős államtitkára keddi budapesti sajtótájékoztatóján. György István azt is elárulta, hogy az oltási igazolvánnyal kapcsolatos információk néhány napon belül jelennek meg.

György István, aki az országos oltási munkacsoport vezetője is, emlékeztetett arra, hogy a januári oltási akcióban minden hét második felében, csütörtök és péntek délután, valamint szombaton 10 és 18 óra között várják azokat, akik meg akarják kapni a koronavírus elleni vakcinát. Ezeken a napokon előzetes időpontfoglalás nélkül, helyszíni regisztrációval lehet...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés