Előfizetői tartalom

Halállistára került Rusvai Miklós, Boldogkői Zsoltot leköpték - Így zaklatják a tudósokat Magyarországon

Portfolio
Már az édesanyjának is írtak gyalázkodó levelet, és folyamatosan kap fenyegetéseket a koronavírussal kapcsolatban gyakran nyilatkozó virológus, Boldogkői Zsolt, Rusvai Miklósnak pedig korábban személyi védelmet ajánlott fel az ügyészség, ugyanis egy 33 fős halállistára is felkerült – számolt be az RTL a virológus közszereplők, tudósok, szakértők zaklatásáról, fenyegetéséről.

Nyílt kivégzéssel is fenyegették a kommentelők Boldogkői Zsolt virológust, sőt, az édesanyjának is írtak fenyegető tartalmú leveleket – derül ki a Fókusz riportjából. Elsősorban oltásellenesek és vírustagadók zaklatják Boldogkői Zsoltot, aki egy évtizede tesz közzé tudományos ismeretterjesztő jellegű írásokat a közösségi oldalán. A gyalázkodó kommenteken kívül...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés