Előfizetői tartalom

Hongkongban már arra készülnek, hogy 2024-ig tarhat a lezárás

Portfolio
Hongkong csak 2024 elején nyithatja meg újra kapuit a szigorú COVID-19 politika miatt, ami a külföldi cégek és alkalmazottak elvándorlását idézheti elő, és veszélyeztetheti a város pénzügyi központként betöltött szerepét - áll a város európai kereskedelmi kamarájának jelentéstervezetében, amely a Reuters birtokába jutott.

A helyben kifejlesztett vakcinák korlátozott hatékonysága arra kényszeríti a Kínát, hogy szigorú utazási korlátozásokat tartson fenn - áll a kamara által a Reuters által áttekintett, de nem nyilvános tervezetében. A legvalószínűbb forgatókönyv Hongkong számára az lenne, hogy nem nyitná meg újra a kapuit, amíg Kína be nem vezeti a tervezett mRNS-vakcináját az 1,4 milliárdos...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés