Előfizetői tartalom

Koronavírus Magyarországon: itt vannak a friss, szerda reggeli adatok

Portfolio
A legfrissebb adatok szerint 20 174 fertőzötett regisztráltak Magyarországon az elmúlt 24 órában, míg a halálos áldozatok száma 69 fővel nőtt. A mai adatközlésben a legkiugróbb érték egyértelműen a fertőzöttszám megugrás, ami azzal is járt, hogy a pozitívitási ráta 76 százalék fölé emelkedett, azaz minden 4 tesztből durván 3 pozitív volt. Utóbbit részben az is magyarázza, hogy a magas ferzőzésszámhoz képest relatíve kevés tesztet végeztek.

20 174 új fertőzötett regisztráltak Magyarországon az elmúlt 24 órában, ezzel a járvány kezdete óta összesen 1 471 276 főre nőtt a beazonosított fertőzöttek száma. Az egy héttel ezelőtti adathoz képest ez 35,5 százalékos ugrásnak felel meg. 3145 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 164-en vannak lélegeztetőgépen. Előbbi 18,9 százalékos emelkedést...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés