Előfizetői tartalom

Szja-visszatérítés 2022: jön a pénzeső, mutatjuk mit kell tudni, és mi van azzal, aki lemaradt

Portfolio
Már nem egészen egy hónapot kell csak várni, és érkezik az szja-visszatérítés. Februárban mintegy 1,4 millióan kapják kézhez a családi adóvisszatérítést, amelyre közel 1,9 millió dolgozó jogosult. Az adóvisszatérítéshez való jog nem veszhet el, így az a közel félmillió ember is igénybe veheti az adósvisszatérítést, aki most lemaradt. Mutatjuk, mikor és mekkora összegre számíthatnak a szülők, illetve mi vár azokra, akik kimaradnak a februári pénzesőből.

Mikor jön az szja-visszatérítés 2022-ben? - Az szja-visszatérítés kifizetése A Nemzeti Adó- és Vámhivatal 2022. február 15-ig utalja ki az szja-visszatérítést. Az szja-visszatérítés határideje azokra érvényes, akinek utalási adatait ismerte a NAV, így például az, aki kézhez kapja a családi pótlékot, valamint az, aki 2021. december 31-ig benyújtotta a VISSZADO-nyilatkozatát....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés