Előfizetői tartalom

Bréking: megérkezett a bírósági végzés a pedagógussztrájkról

Portfolio
A bíróság nekünk adott igazat a még elégséges szolgáltatás ügyében, tehát kimondta végzésében, hogy jogszerű lesz a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete és Pedagógusok Szakszervezete által benyújtott szabályok szerint a hétfői sztrájk. Ez egy elsőfokú bírósági végzés - közölte mindkét érdekvédelmi szervezet saját Facebook-oldalaikon.

Frissítés: az Emmi közleményt adott ki: Kapcsolódó cikkünk 2022. 01. 28. Hiába nyertek a bíróságon a tanárok, az Emmi hallani sem akar a sztrájkról! Frissítés2: a szakszervezetek újabb közlése: Kapcsolódó cikkünk 2022. 01. 28. Itt a döntés: megtartják a sztrájkot a tanárok! Tájékoztatásuk szerint a szakszervezetek a bíróságnak bejelentik, hogy lemondanak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés