Előfizetői tartalom

Egészséginformatikai cég került állami tulajdonba

Portfolio
Nemzetstratégiai jelentőségű tranzakciót bonyolított le a magyar állam a saját értékelése szerint: a Magyar Telekom tavaly év végi bejelentésének megfelelően ugyanis állami tulajdonba került a Pan-Inform Kutatás-fejlesztési és Innovációs Kft., és a neve Egészséginformatikai Szolgáltató és Fejlesztési Központ Nonprofit Kft-re változik.

Több közlöny is megjelent hétfőn, és ezek nagy része egy állami tulajdonvásárlás részleteit szabályozza. A reggel megjelent rendelet érdekessége, hogy már 9 órakor hatályba is lépett, ez pedig kimondta, hogy a Pan-Inform Kutatás-fejlesztési és Innovációs Kft. feletti irányítás magyar állam általi megszerzése közérdekből nemzetstratégiai jelentőségű összefonódásnak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés