Előfizetői tartalom

Itt a világ első ügyvédi irodája, ami a megújuló energiára és egy új napelemfarmra bízza a működését

Portfolio
A DLA Piper célja, hogy 2030-ra felére csökkentse az üvegházhatású gázok kibocsátását a 2019/20-as világjárvány előtti szinthez képest. A célkitűzéssel összhangban, a nemzetközi ügyvédi irodák közül először, hosszú távú megújuló energia alapú villamosenergia-vásárlási megállapodást kötött a brit NextEnergy Grouppal - áll a cég közleményében.

A DLA Piper a világon az első ügyvédi iroda, amely hosszú távú villamosenergia-vásárlási megállapodást (corporate power purchase agreement; „cPPA”) írt alá. A megállapodás keretében a NextEnergy Group egy 13 megawattos napelemfarmot hoz létre a nagy-britanniai Somersetben és az ott keletkező árammal a cég 15 európai és egyesült királyságbeli irodáját fogja a hálózaton...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés