Előfizetői tartalom

Koronavírus: megjöttek a kedd reggeli adatok

Portfolio
9422 új fertőzöttet igazoltak az elmúlt 24 órában, és elhunyt 66 beteg, így az elhunytak száma 41 471 főre emelkedett. 4218 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 169-en vannak lélegeztetőgépen. Az esetszámoknál nem látunk emelkedést az egy héttel ezelőtti számhoz képest, a kórházi terhelés viszont nagy mértékben nőtt.

Tízezer alatt volt az új fertőzöttek száma, de a keddi adat szokásos módon mindig alacsonyabb az előző napok adataihoz képest. Ha a 9422 új fertőzöttet a múlt keddi 9717 új beteggel vetjük össze, akkor 3%-os csökkenést látunk. Ez bizakodásra ad okot, korai viszont még kijelenteni, hogy megvolt a tetőzés - annál is inkább, mivel sok ország példáján látszik, hogy az átmeneti...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés