Előfizetői tartalom

Újít a Tesco az árstop miatti korlátozásban

Portfolio
Úgy tűnik, hogy a Tesco még erőteljesebben korlátozza a vásárlást, mint a többi multinacionális vállalat. A Lidl és a Spar ugyanis nem tiltja, hogy egy vásárló még aznap újra visszajöjjön, a Tesco viszont napi limitet vezetett be. Ez is mutatja, hogy a multik a kisboltosok feltételezett rohama miatt vezetik be a mennyiségi korlátozást, hogy elkerüljék a készlethiányt.

Maximum 5 liter étolaj/fő/nap, 10 kg finomliszt és kristálycukor/fő/nap, 12 liter UTH tej/fő/nap, 4 kg csirlemell/fő/nap. Ezek a Tesco február 3-tól életbelépő mennyiségi korlátozásai. A Lidl és a Spar mennyiségi korlátozása egyelőre úgy látszik, hogy egy vásárlásra vonatkozik, tehát akár vissza is mehetünk a boltba még aznap, a Tesco ezt nem engedélyezi. Aki elérte...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés