Előfizetői tartalom

Csúcsra ugrott a pekingi olimpia helyszínén az új fertőzöttek száma, de a NOB-elnök szerint nem lesz gond

MTI
Szerdán 55 akkreditált személy adott pozitív koronavírus-tesztet a pénteken kezdődő pekingi olimpia helyszínén, és eddig ez a legnagyobb napi esetszám - jelentették be csütörtök reggel a szervezők. Ezzel párhuzamosan Thomas Bach, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) elnöke csütörtökön azt hangsúlyozta, hogy a pekingi olimpia biztonságos és kitűnő lesz, miközben új korszakot nyit globálisan a téli sportok számára.

A kínai fővárosba szerdán érkezettek közül 29-en akadtak fenn a PCR-teszten, rájuk csütörtökön kontrolltesztek várnak. Huszonhatan pedig úgy adtak pozitív tesztet, hogy már napok óta a zárt buborékrendszerben élnek. Brian McCloskey, az olimpia egészségügyi szakértő testületének elnöke hangsúlyozta, hogy az 55 eset messze a legmagasabb eddigi napi eredmény. Az elmúlt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés