Előfizetői tartalom

Szja-visszatérítés: fontos döntés előtt a magyarok

Portfolio
Idén februárban mintegy 1,4 millió, arra jogosult család kapja kézhez a családi-adóvisszatérítés összegét. Az OTP Bank szakértői szerint ez kezdőlökést adhat a hosszú távú megtakarításoknak. Az OTP Öngondoskodási Index kutatás eredményei is bizakodásra adnak okot, hiszen a pénzügyi öngondoskodást, illetve a gyermekük jövőjét tudatosan tervezők aránya tízéves csúcson van.

A hatályos jogszabályok értelmében a Nemzeti Adó és Vámhivatal idén február 15-ig utalja minden jogosult kisgyermeket nevelő személy számára az SZJA-visszatérítés összegét. A családok így jelentős többletforráshoz jutnak év elején. Az OTP Bank várakozásai szerint a februári 15-ig visszatérített személyi jövedelemadó a háztartások számára jó lehetőség arra, hogy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés