Előfizetői tartalom

Reagált a MÁV a mozdonyvezetők sztrájkjára

Portfolio
A vasúttársaság alaptalannak, jogszerűtlennek és felelőtlennek tartja a Mozdonyvezetők Szakszervezetének sztrájkbejelentését, ezért a MÁV-START benyújtotta ellenkérelmét a sztrájk jogellenességéről dönteni jogosult Fővárosi Törvényszékhez. Úgy vélik, hogy a sztrájkfenyegetés felelőtlen hangulatkeltés, és nem szól másról, mint a kezdeményező szakszervezeti vezetők egyéni ambícióiról.

A vasúttársaság honlapján megjelentek szerint a MÁV-START együttműködési kötelezettségének eleget téve a ma megtartotta az első sztrájkegyeztetést a Mozdonyvezetők Szakszervezetével. Az érdekképviselet változatlanul fenntartotta sztrájkkövetelését.  Kapcsolódó cikkünk 2022. 02. 07. Ma eldőlhet, hogy leáll-e a vasúti közlekedés fele A vasúttársaság a Mozdonyvezetők...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés