Előfizetői tartalom

Boltokban is kapható lesz majd a gyorsteszt

MTI
A kormány elfogadta a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) javaslatát a COVID-19 gyorstesztek kiskereskedelmi árversenyének élénkítésére, így szerdától engedélyezte az önellenőrzési célú antigén gyorstesztek árusítását a gyógyszertáron kívüli gyógyszerforgalmazásra engedéllyel rendelkező vállalkozásoknál, például a kiskereskedelmi láncoknál, a drogériáknál és a benzinkutaknál.

 A nemzeti versenyhatóság a koronavírus-gyorstesztek hazai piacán végzett nemrég lezárt, gyorsított vizsgálatában megállapította, hogy Magyarországon valóban túl drágák ezek a termékek más országokhoz viszonyítva - írja a GVH a közleményben. A vizsgálat végleges jelentésében több javaslatot is tett a versenyhivatal, hogy orvosolni lehessen a gyorstesztek magas magyarországi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés