Előfizetői tartalom

Hétszer kapott vakcinát, de állítólag válságos állapotban van az egyik orosz pártelnök (2.)

MTI
Lélegeztetőgépre került Vlagyimir Zsirinovszkij, az Oroszországi Liberális Demokrata Párt elnevezésű nemzeti konzervatív parlamenti párt vezetője (képünkön), akit koronavírus-fertőzéssel szállítottak kórházba - közölte az RBK orosz gazdasági lap és az URA.ru hírportál szerdán a párthoz közel álló forrásra hivatkozva. Később az orosz egészségügyi minisztérium megerősítette a pártvezér kórházi ápolását, de azt hangsúlyozták, hogy az állapota stabil.

A minisztérium megerősítette, hogy Zsirinovszkijt a moszkvai Központi Klinikai Kórházban kezelik. Tájékoztatása szerint a 75 éves pártvezetőt, akit a SARS-CoV-2 vírus omikron változata fertőzött meg, február 2-án szállították kórházba, ahol minden szükséges orvosi segítséget megkap. A hivatalos közleményt megelőzően a politikus állapota élénk érdeklődést váltott...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés