Előfizetői tartalom

Jogerős: a vagyonminiszternek ki kell adnia az MVM-es határozatokat

Portfolio
Másodfokon is úgy döntött a bíróság, hogy Mager Andrea nemzeti vagyonért felelős tárca nélküli miniszternek ki kell adnia a Magyar Villamos Műveknekkel kapcsolatos 2019-2020-as tulajdonosi határozatait - írja a Népszava. Az ügyet perre vivő Tóth Bertalan MSZP-társelnök elsősorban a Mátrai Erőmű adásvételének részletei iránt érdeklődik.

Az MVM tulajdonosi jogait Mager Andrea nemzeti vagyonért felelős tárca nélküli miniszter gyakorolja, az ítélet ellen felülvizsgálati kérelemmel fordulhat a Kúriához, de ettől függetlenül az 15 napon belül végrehajtandó. Tóth elsősorban arra kíváncsi, hogy mikor és milyen döntések születtek a Mátrai Erőmű megvásárlásával kapcsolatban. Mint ismert, a vállalatot először...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés