Előfizetői tartalom

Koronavírus: megérkeztek a szerda reggeli magyar adatok

Portfolio
13 932 új fertőzöttet igazoltak az elmúlt 24 órában, és elhunyt 101 beteg, így az elhunytak száma 42 170 főre emelkedett. 5108 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 193-an vannak lélegeztetőgépen. Bizakodásra adhat okot, hogy az esetszámoknál ma is csökkenést látunk az egy héttel ezelőtti számokhoz képest, amely ismét arra utalhat, hogy tetőzött az ötödik hullám Magyarországon.

A járvány Magyországon is tetőződni látszik a legfrisssebb hazai statisztikák szerint. Az elmúlt 24 órában 13 932 új fertőzöttet igazoltak Magyarországon, amely 30 százalékkal alacsonyabb, mint az egy héttel korábbi esetszám. A járvány kezdete óta összesen 167 1547 nőtt a beazonosított fertőzöttek száma. A kórházi kezeltek számában láthatunk némi csökkenést: egy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés