Előfizetői tartalom

Reagált a Mol a készülő tiszaújvárosi sztrájkra

Portfolio
"A következő hetekben részletesen is bemutatjuk a munkavállalóinknak a javadalmazási stratégiánkat, amellyel a speciális élethelyzetben lévő kollégáink támogatása mellett erősítjük a cég versenyképességét és a választ adunk a munkaerőpiaci kihívásokra is" - közölte a Mol arra reagálva, hogy a Magyar Vegyipari, Energiaipari és Rokon Szakmákban Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége szerint eredménytelenül zárult a Mol Petrokémia Zrt. munkavállalóit érintő bértárgyalás, mert nem tudtak megállapodni a felek, ezért sztrájkolhatnak a dolgozók.

Eredménytelenül zárult a Mol Petrokémia Zrt. munkavállalóit érintő bértárgyalás, mert nem tudtak megállapodni a felek, ezért sztrájkolhatnak a dolgozók - jelent meg a Magyar Vegyipari, Energiaipari és Rokon Szakmákban Dolgozók Szakszervezeti Szövetségének honlapján. "A Mol Petrolkémia több hetes egyeztetés után döntött a béremeléséről: 7%-kal növeljük a teljes juttatási...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés