Előfizetői tartalom

Fontos kutatási program indul Szegeden

MTI
A jelentős társadalmi és gazdasági terhet jelentő gyulladásos és degeneratív betegségek kialakulását és azok célzott terápiás lehetőségeit vizsgáló négyéves kutatási program indult a Szegedi Tudományegyetemen (SZTE) az Innovációs és Technológiai Minisztérium egymilliárd forintos támogatásával - tájékoztatta a felsőoktatási intézmény közkapcsolati igazgatósága az MTI-t.

A közlemény szerint ezen a szakterületen kiemelkedően eredményes kutatócsoportok működnek az SZTE-n. Az új koncepció alapján, szoros együttműködésben, multidiszciplináris megközelítéssel folyó kutatásokban biológusok, mérnökök, informatikusok, kutatóorvosok és klinikusok vesznek részt. Az elmúlt években az elért eredmények gyors, gyakorlatorientált humán gyógyászati...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés