Előfizetői tartalom

Ő az a Nobel-díjas tudós, aki segíti a Debreceni Egyetem fejlődését

Portfolio
Nobel-díjas amerikai tudós – Louis Joseph Ignarro farmakológus, a los angeles-i Kaliforniai Egyetem professzora is, aki 1998-ban megosztott orvostudományi Nobel-díjat kapott a nitrogén-monoxid élettani hatásának felfedezéséért – és a Nobel-díj bizottság több tagja, neves külföldi egyetemek professzorai, hazai akadémikusok, egyetemi tanárok, a Debreceni Egyetem több korábbi rektora és számos nemzetközileg elismert szakember is elfogadta a felkérést, a Debreceni Egyetem (DE) további fejlődése érdekében létrehozott Tudományos és Társadalmi Tanácsadó Testület tagságára - tájékoztatta a Debreceni Egyetem a Portfolio-t.

Tavaly júliusban hozta létre az Országgyűlés a Debreceni Egyetem fenntartásáért felelős Gróf Tisza István Debreceni Egyetemért Alapítványt. A most létrejövő ötven tagú Tudományos és Társadalmi Tanácsadó Testület az alapítvány kuratóriumi elnökének munkáját fogja segíteni szakmai tanácsaival, a tudományos, a társadalmi és a nemzetközi trendek figyelembevételével....

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái