Előfizetői tartalom

Koronavírus: ebben a négy megyében tombol még mindig az omikron

Portfolio
Bár a koronavírus-járványnak még koránt sincs vége, egyre több ország dönt a korlátozó intézkedések feloldása mellett. A járványhelyzet alakulásában igen nagy szerepe van az omikron variánsnak, amelynek fertőzőképessége magas, az általa okozott tünetek azonban általában enyhébbek, mint a korábbi variánsok esetében. Ezzel párhuzamosan egyre több országban tüntetnek a még érvényben lévő korlátozások, illetve a kötelező oltás ellen. A világon 413 millió ember fertőződött meg eddig a koronavírus-járványban, a halálos áldozatok száma pedig 5,8 millió volt a baltimore-i Johns Hopkins Egyetem kedd reggeli adatai alapján. Koronavírussal kapcsolatos híreink percről percre. Magyarországon népességarányosan Baranya, Vas és Szabolcs-Szatmár-Bereg és Veszprém megyékben regisztrálták a legtöbb új fertőzöttet az elmúlt hét napban.

2022. február 15. 21:19 Megosztás Annyi a koronavírusos dolgozó, hogy felvételi zárlatot kellett elrendelni a mohácsi kórház szülészetén Felvételi zárlat lépett életben a mohácsi kórház Szülészeti és Nőgyógyászati Osztályán a koronavírus...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés