Előfizetői tartalom

Befagyasztják a háztartási áram árát Szlovákiában

Portfolio
A szlovák kormány és az ország meghatározó áramtermelői megegyeztek arról, hogy enyhítik a háztartások magas energiaárak miatt megugrott költségeit. A Szlovák Villamos Művek 2024-ig a jelenlegi, 61,21 eurós megawattóránkénti (MWh) szabályozott áron fogja ellátni a szlovákiai háztartásokat villamos energiával, írja az Új szó.

Megállapodtunk a villamosenergia-árak elkövetkező három évre érvényes stabilizálásáról. A Szlovák Villamos Művek (SE) 2024 végéig a háztartásoknak szállított villamos energia szabályozott, áfa nélkül 61,21 eurós megawattóránkénti árát fogja felszámítani. Ha az állam által szabályozott átviteli és elosztási díjak, valamint a rendszerüzemeltetési díjak nem változnak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés